Weet, vereniging rond eetstoornissen biedt u graag meer zekerheid door het behalen van de ANBI status. Zodra wij meer hierover kunnen berichten leest u het in onze nieuwsbrief en op onze site.

De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen (ANBI goede doelen) via internet een wettelijke voorwaarde (publicatieverplichting) is voor behouden of aanvragen van de ANBI-beschikking/status. Zo moet een goed doel o.a. haar contactgegevens, beleidsplan, financiële gegevens en huidige activiteiten publiceren op een internetadres of via een publicatieportaal ter beschikking stellen aan het publiek. Op deze wijze krijgt het publiek inzicht in het functioneren van een goed doel.

De naam van de instelling: Weet, vereniging rond eetstoornissen

Het RSIN/fiscaal nummer: 854061241

Contactgegevens: Koperwiekweg 2, 3403 ZS IJsselstein

Doelstelling: Klik op deze link

Het beleidsplan 2018: Klik op deze link

Bestuurssamenstelling & de namen van de bestuurders: Klik op deze link

Verslag van de uitgeoefende activiteiten: Klik op deze link

Financiële verantwoording: Klik op deze link

Statuten (beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en binnenkort ter publicatie op deze site)

Activiteiten agenda: Klik op deze link

Het beloningsbeleid:

Weet werkt met bestuursleden die geen vergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden. Ook de commissieleden en vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Wel kunnen onkosten in rekening worden gebracht conform de onkostenvergoeding vastgesteld door de ALV.

Weet heeft in haar begroting een projectleider opdracht gegeven een aantal opdrachten uit te voeren. Het aantal beschikbare uren en het uurtarief (incl btw) in enig jaar is door het bestuur in de begroting opgenomen en aan de ledenvergadering voorgelegd. De begroting voor 2018 is tijdens de ledenvergadering van 22 september 2018 goedgekeurd.