Wil jij ook een van de 200.000 leden worden van Weet, vereniging rond eetstoornissen? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

Door het invullen van onderstaande gegevens machtig jij Weet, vereniging rond eetstoornissen tot het afschrijven van de jaarlijkse bijdrage. Vul hieronder het bedrag in. Bij lidmaatschap is dat bedrag minimaal € 30,- en bij automatische incasso krijgt u € 5,00 korting. Voor nieuwe leden die in het buitenland wonen bedraagt de vergoeding 40,- respectievelijk 35,- euro. Heb je vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met de aanmelding word je lid voor onbepaalde tijd. Jaarlijks wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd. Als je je lidmaatschap wilt opzeggen dan dient dit schriftelijk en minimaal een maand voor het eind van het kalenderjaar te gebeuren.

Samen kun jij door!

Bekijk informatie over het Weet Magazine

Aanmeldformulier lidmaatschap Weet, vereniging rond eetstoornissen

Als je 25 euro kiest ga je akkoord dat je lidmaatschap automatisch wordt verlengd. Als je 30 euro kiest ben je voor 1 jaar lid zonder automatische verlening. Je kunt natuurlijk tussentijds altijd je lidmaatschap weer stopzetten.