stichtingjij

Speelt eten een (te) grote rol in jouw leven? Is voedsel volgens jou 'goed' of 'slecht'? Ben je altijd aan het lijnen? Als je je hierin herkent is een startgroep gericht op erkenning, herkenning, inzicht, persoonlijke groei en herstel misschien iets voor jou.

Tijdens een cyclus van vier maanden werk je in wekelijkse groepsbijeenkomsten van ca. 1,5 uur met maximaal zeven deelnemers en twee of drie ervaringsdeskundige begeleiders aan je eetprobleem. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de fase van herstel waarin jij je bevindt.
Je kunt deelnemen aan de groep als je tussen de 18 – 99 jaar bent. Voor startdata, aanmelding en tarieven kun je terecht op de pagina 'Praktische Informatie': https://www.stichting-jij.nl/jij-voo.../praktische-informatie/

Als deelnemer geef je aan welke onderwerpen je wilt bespreken. Daarnaast bieden wij een programma aan dat zoveel mogelijk aansluit bij jouw behoefte en fase van herstel. Je kunt daarbij denken aan (voedings-)voorlichting, inzichtgevende thema's en opdrachten, motivatie bevorderende technieken, zelfbeeld, emoties, veranderen van gedrag, daginvulling en dergelijke.
Iedere inschrijving start met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer weten? Kijk op onze website: https://www.stichting-jij.nl/startgroep/