Interviews uitwerken voor wetenschappelijk onderzoek
o.l.v. Dr. G. Noordenbos

Wie is Weet?
Weet is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet vertolkt "de stem van de patiënt" in contact met andere partijen binnen de zorgketen eetstoornissen, zoals hulpverleningsinstellingen of de overheid. Weet is zelf geen hulpverleningsinstantie en biedt geen behandeling voor eetstoornis. Dit is een bewuste keuze en een voorwaarde voor de onpartijdige positie die Weet uitdraagt. Wel biedt Weet, waar mogelijk, ondersteuning aan haar leden. Zo bestaat de Weet Hulplijn waar mensen telefonisch kunnen spreken met een ervaringsdeskundigen, is er het Weet forum waar lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen en ontvangen leden 4x per jaar het Weet Magazine. Weet is een vereniging die mensen samenbrengt. Ons motto: "samen kun jij door!"

De functie
Dr. G. Noordenbos voert in opdracht van Weet onderzoek uit naar: de behandelgeschiedenis van patiënten die zijn overleden aan (de gevolgen van) een eetstoornis.
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die, in samen werking met Dr. G. Noordenbos, kan helpen met het uitwerken van audio-opnames van afgenomen interviews.
Vertrouwelijkheid is zéér belangrijk in deze functie. De vrijwilliger wordt dan ook geacht om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Wie zoeken wij?
Je bent 25 jaar of ouder. Je hebt affiniteit met eetstoornissen en je kunt je vinden in het doel, de missie en visie van Weet. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je beschikt over een eigen PC. Je woont in de buurt van Utrecht.

Interesse? Herken je je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.