I wanna be a part of someone else's story

Het is vandaag 31 December, de laatste dag van het jaar. Ik kijk terug op een bewogen jaar. Het jaar waarin ik voor het eerst in mijn leven heb verteld aan mijn omgeving over mijn anorexia. Dat was misschien wel het engste wat ik ooit heb gedaan, maar het heeft me ook zoveel gegeven. Het gaf me Weet, het gaf me nieuwe mensen die ik heb leren kennen, het gaf me zelfvertrouwen, het gaf me het gevoel niet meer alleen te staan. Kortom het geeft me nog steeds een enorme opluchting en een stoot energie en inspiratie. 2014 was voor mij het jaar waarin ik ben begonnen met het verwerken van alles wat ik heb meegemaakt in mijn reis door het leven.  En ik kan niet wachten om in 2015 weer verder te gaan met al deze nieuwe ontdekkingen.

Ik heb dromen en wensen, ook voor jou.

Mijn wens voor jou is dat je liefde vind, herstel, zelfrespect, hoop en zelfvertrouwen. Dat je nooit meer alleen staat, er altijd iemand voor jou is om op terug te vallen. Mijn wens is ook dat je hersteld van jouw eetstoornis en je zoveel zelfvertrouwen krijgt dat er ook vertrouwen komt dat je nooit meer zo ziek wordt als dat je nu bent.

Mijn wens voor mij is dat ik jou vind, en dat ik jou iets kan geven van wat ik in de afgelopen jaren heb kunnen terugvinden. Mijn droom is dat ik een rol kan spelen bij jou herstel, al is het maar een hele kleine rol. Een klein sprankje hoop, een vleugje zelfrespect of een klein stapje dichter naar herstel.

We gaan het nieuwe jaar in, samen. Ik ga me in het nieuwe jaar inzetten om mooie en inspirerende blogs voor jou te schrijven. Ik hoop dat je met me mee gaat, dat ik je kan raken, aan kan zetten om hulp te zoeken. Ik hoop ook dat ik je hoop kan geven voor herstel, je te laten zien dat het onmogelijke mogelijk kan worden.

En zo sluit ik dit jaar af, ik wens je al het goede toe in het nieuwe jaar. Samen kunnen we door. We gaan voor een mooi fijn leven, waarin je mag zijn wie je bent.