Hallo lieve lezer,

Via deze blog wil ik mij even heel kort voorstellen wie er achter de laptop zit en wat jullie van mij kunnen lezen.
Ik ben Celine, bijna 20 jaar en woon in Drenthe. Ik heb al een aantal jaren last van oorlogmakende stemmetjes in mijn hoofd, wat zich uit in een eetstoornis en depressieve klachten. Dit begon rond het begin van de middelbare school, toen ik 13 jaar was ongeveer. Zo oud was ik toen ik nog een meisje was die onbevangen, sociaal en positief ingesteld was. Geen piekeraar, problemen- ziener en angstig persoon. Wat kunnen nare ervaringen toch zorgen voor een omdraai. Toen wist ik nog niet zoveel over ' het leven', dan wat ik nu weet. Ondertussen ben ik wel al een aantal jaren op zoek naar het gezonde en gelukkige pad. Dit is een zwaarder en langer gevecht dan ik ooit had gedacht.
Het proces ingaan van herkennen, zien en willen veranderen is niet zomaar iets. Dat zal iedereen beamen die soort gelijke ervaringen heeft. Hoe kan je dichterbij jezelf komen als je niet meer weet ( en voelt) wie deze persoon was? Het is een behoorlijke berg en zelfs als je hoger op komt en uiteindelijk de top hebt bereikt, is dit niet zaligmakend. Maar toch geloof ik écht dat het mogelijk is. Ik heb het van dichtbij ervaren en een paar keer heel dichtbij gevoeld.

Een blogger zijn voor Weet vind ik een eer. Ik doe dit met energie en motivatie. Schrijven vind ik namelijk een onderdeel van ´minder-onderwereld -chaos ' in mijn hoofd. Het zorgt voor meer verheldering. Ook niet altijd, maar het kan inzichten geven en leerstof. Niet uit een boek, nee uit echte ervaringen waar anderen iets uit kunnen halen. Ieder voor zich. Ik hoop dat door mijn ervaringen te delen, ik motivatie kan overbrengen en anderen kan inspireren.
I hope to add something and make a difference!