leontienhuisnieuw

De eerstvolgende bijeenkomst voor ouders van kinderen die overleden zijn aan een eetstoornis vindt plaats op 18 december 2018 van 19:30 tot 21:30

De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavond in het Leontienhuis, Zuidplasweg 13, Zevenhuizen. Het Leontienhuis biedt groepsgesprekken aan voor ouders die hun kind hebben verloren aan een eerstoornis. Doel van deze groepsgesprekken is het uitwisselen van ervaringen en het bieden van steun  in het verwerkingsproces. De groepsgesprekken hebben deels een open karakter en zijn deels themagericht, zoals  b.v. ervaring met behandeling, het rouwproces, omgaan met onmacht en schuldgevoel,  effect op de partnerrelatie, broers en zussen en omgeving.  Deelnemers kunnen zelf ook thema’s inbrengen.

De groep is besloten en heeft een maximale grootte van 12 deelnemende ouders.

De bijeenkomsten worden begeleid door:

Marian Gelijns, zij heeft de opleiding tot psychodynamisch therapeut gevolgd. Haar dochter is overleden aan een eetstoornis.

Hans Bloks, klinisch psycholoog met zeer ruime ervaring  en expertise in de behandeling van eetstoornissen.

Deelnemers kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.