Weet hulplijn

Anoniem praten met een ervaringsdeskundige kan via de Weet hulplijn
Wij zijn graag een luisterend oor voor cliënten én de omgeving van cliënten.
Soms heeft u behoefte om uw eigen ervaringen te delen met een ervaringsdeskundige. Soms wilt u een ervaringsdeskundige een vraag stellen. Dat kan allemaal via onze Weet lotgenotenlijn.
De telefoon wordt bemand door vrijwilligers van Weet die zelf een eetstoornis hebben gehad en hiervan (vrijwel) volledig hersteld zijn. Deze vrijwilligers zijn geen hulpverleners. U kunt hen alles vragen, maar zij geven zelf aan wanneer zij iets niet weten.
Wij bieden u anonimiteit. Indien u uw naam niet kenbaar wilt maken respecteren wij dat volledig. Wij hebben de telefooncentrale zo ingesteld dat uw telefoonnummer niet voor onze vrijwilligers zichtbaar is. Ook niet op de factuur vanuit onze leveranciers.

De hulplijn is bereikbaar via telefoonnummer: 085-1304617

In de maand augustus alleen te bereiken via het maken van een afspraak.

De hulplijn is bereikbaar op de volgende tijden:
Maandag van 19:00 - 21:00  
Woensdag van 19.30 - 20.30
Donderdag van 09:30 - 10:30


Liever op een ander moment bellen met één van onze ervaringsdeskundigen? Dat kan! Maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen de coördinator van de Weet hulplijn leest deze mail en zal samen met u een ander tijdstip plannen voor een gesprek.

Let op: tijden van vaste avonden kunnen veranderen. Check altijd eerst de website.
Onze lijn is niet bereikbaar op feestdagen.
Om misbruik te voorkomen is het bellen met de hulplijn niet gratis. De kosten voor het bellen naar een 085-nummer zijn hetzelfde als bellen naar een gewoon vast telefoonnummer. Dit betekent dat het van invloed kan zijn of u met een vaste telefoon of een mobiele telefoon belt. Ook is uw aanbieder en abonnementsvorm van invloed. Heeft u een belbundel waarmee u gewone vaste telefoonnummers kunt bellen? Dan kunt u daarmee ook 085-nummers bellen. Let wel op wanneer uw belbundel op is betaalt u extra kosten.