Weet, vereniging rond eetstoornissen zoekt:
Sociaal persoon lotgenotencontact

Wie is Weet, vereniging rond eetstoornissen?
Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Onze missie: “samen kun jij door!”

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat onder andere als vrijwilliger in een functie die bij jou past!

De functie
Voor Weet zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die zich binnen Weet bezig wil houden met het lotgenotencontact. Bij veel instellingen en organisaties wordt er al veel georganiseerd omtrent het lotgenotencontact (patiëntengroepen, oudergroepen, etc.). Als contactpersoon van Weet richt jij je op dit lotgenotencontact en kijk je naar de invulling van dit lotgenotencontact en richt je je op de ‘gaten’ die nog te vullen zijn qua lotgenotencontact. Jij gaat met instellingen en organisaties in gesprek om te kijken naar mogelijkheden. Jij houdt ervan om dingen te organiseren.

Wie zoeken wij?
In deze functie is het belangrijk dat je goed weet wat er al georganiseerd wordt aan lotgenotencontact. Jij durft andere instellingen en organisaties te benaderen over hoe zij lotgenotencontact aanpakken. Je hebt affiniteit met eetstoornissen en je kunt je vinden in het doel en de missie en visie van Weet. Daarnaast ben je bereid om je enkele uren per week in te zetten als vrijwilliger voor Weet.

Interesse? Herken je je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..