Weet, vereniging rond eetstoornissen zoekt:
Leuke techneut

Wie is Weet, vereniging rond eetstoornissen?
Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Onze missie: “samen kun jij door!”

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat onder andere als vrijwilliger in een functie die bij jou past!

De functie
Voor Weet zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich binnen een team in verschillende functies bezig zullen houden met de website van Weet (www.weet.info). Wij zijn onder andere op zoek naar een persoon die veel weet over het technische onderhoud van websites. In deze functie zal jij dus achter de schermen van de website van Weet een belangrijke rol vervullen!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die een opleiding heeft op het gebied van websites en aantoonbare ervaring heeft in het technische aspect van websites. Je beheerst WordPress als geen ander. Tevens is het belangrijk dat je binnen het team voor de site goed kunt samenwerken. De andere leden van het team steunen op jouw kennis en vaardigheden rondom de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze site. Je hebt affiniteit met eetstoornissen en je kunt je vinden in het doel en de missie en visie van Weet. Daarnaast ben je bereid om je enkele uren per week in te zetten als vrijwilliger voor Weet.

Interesse?
Herken je je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..