Weet, vereniging rond eetstoornissen zoekt:
Fanatieke fondsenwerver

Wie is Weet, vereniging rond eetstoornissen?
Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Onze missie: “samen kun jij door!”

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat onder andere als vrijwilliger in een functie die bij jou past!

De functie
Voor Weet zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich binnen een team bezighouden met het werven van fondsen voor Weet. In deze functie houd je je bezig met het inzamelen van geld voor de patiëntenvereniging. Met dit geld kunnen we als patiëntenvereniging onder andere activiteiten organiseren en samenwerkingen aangaan. Je hebt bij deze functie contact met veel instanties, bedrijven en instellingen. Het is belangrijk dat je een vlotte babbel hebt en dat je weet waar je over praat. Wij van Weet willen wat van de tegenpartij, maar wij van Weet hebben die tegenpartij in ruil daarvoor ook heel veel te bieden.

Wie zoeken wij?
In deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat Weet een instantie, bedrijf of instelling te bieden heeft. Je vindt het leuk om met mensen contact te hebben en bent zakelijk ingesteld. Je hebt affiniteit met eetstoornissen en je kunt je vinden in het doel en de missie en visie van Weet. Daarnaast ben je bereid om je enkele uren per week in te zetten als vrijwilliger voor Weet.

Interesse?
Herken je je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..