Weet, vereniging rond eetstoornissen zoekt:
Enthousiaste Ledenwerver

Wie is Weet, vereniging rond eetstoornissen?
Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Onze missie: “samen kun jij door!”

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat onder andere als vrijwilliger in een functie die bij jou past! De functie

Voor Weet zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich binnen Weet bezig willen houden met het werven van leden voor Weet, want zonder leden zijn we als patiëntenvereniging natuurlijk nergens! Hierbij kun je denken aan het maken van brochures, contact zoeken met instellingen, etc. Als ledenwerver zorg jij ervoor dat de doelgroep ons weet te vinden en dat individuen graag lid willen worden, omdat ze geloven dat Weet iets voor hen kan betekenen.

Wie zoeken wij?
In deze functie is het belangrijk dat je iemand bent die functioneert in een team, want samen sta je sterker. Daarnaast heb je affiniteit met eetstoornissen en je kunt je vinden in het doel en de missie en visie van Weet. Daarnaast ben je bereid om je enkele uren per week in te zetten als vrijwilliger voor Weet.

Interesse?
Herken je je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..