Weet, vereniging rond eetstoornissen zoekt:
Creatieve evenementenbedenker

Wie is Weet, vereniging rond eetstoornissen?
Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Onze missie: “samen kun jij door!”

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat onder andere als vrijwilliger in een functie die bij jou past!

De functie
Voor Weet zijn wij op zoek naar een team van vrijwilligers die zich binnen Weet bezig willen houden met het organiseren van activiteiten. Hierbij kun je denken aan het regelen van praktische zaken rondom een Algemene Leden Vergadering (ALV), een vrijwilligersdag, een bijeenkomst voor alle belangrijke behandelinstellingen in Nederland, etc. In deze functie heb je erg veel vrijheid en kan je je creativiteit de vrije loop laten. Wat voor activiteiten zou jij willen organiseren voor Weet?

Wie zoeken wij?
In deze functie is het belangrijk dat je goed in een team kan werken. Je bent daarnaast creatief en barst van de nieuwe ideeën. Je hebt affiniteit met eetstoornissen en je kunt je vinden in het doel en de missie en visie van Weet. Daarnaast ben je bereid om je enkele uren per week in te zetten als vrijwilliger voor Weet.

Interesse?
Herken je je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..