Het voorjaar komt eraan!
Heerlijk, langere dagen de warmte van de zon die toeneemt en ontluikend groen.
Ook de eerste bloemknoppen worden zichtbaar waarvan ik altijd weer benieuwd ben wat er uit komt.
Wij hebben thuis ook een hele mooie bloem in de knop.

Maaike is haar naam. Alleen de vraag of zij ooit tot bloei komt is gerechtvaardigd.
Maaike heeft anorexia nervosa waarbij de reguliere én specifieke zorg niet in staat blijkt te zijn om haar van deze nare en levensbedreigende ziekte af te kunnen helpen.

Maar ik ben ervan overtuigd dat er iets of iemand moet zijn die haar kan helpen!
Als de benodigde hulp niet bij Maaike kan komen wil ik, als bezorgde vader, ervoor zorgen de Maaike bij de zo broodnodige hulp terechtkomt!
Als jij/u denkt iets voor ons te kunnen betekenen en deze knop tot bloei kan laten komen, lees dan alstublieft hier ons verhaal

 

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer