Hieronder vind je een oproepje van een student die bezig is met onderzoek naar ervaringen op gebied van behandeling van anorexia nervosa. 

Hoi. Ik ben bezig met het laatste gedeelte van mijn master zorgethiek en beleid. Mijn afstudeeronderzoek richt ik op de ervaringen van (ex-)anorexia patiënten met als doel de geleefde ervaring van AN-patiënten op hun behandeling in beeld te brengen om hieruit vervolgens handvatten te destilleren die ondersteunend kunnen zijn voor de vormgeving van goede zorg voor AN-patiënten.
Hiervoor ben ik op zoek naar mensen die in behandeling zijn (geweest) en die openstaan voor een interview. Het interview richt zich echt op de ervaringen rondom de behandeling en niet naar de ziektebeleving of oorzaak van de anorexia. Mocht je het leuk vinden om deel te nemen dan hoor ik dat graag. Je mag een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer