"De liefde heeft me eruit geholpen"

Mireille (51) had twintig jaar geleden tien jaar lang boulimia gehad. Daarvoor had ze nog een aantal jaar anorexia. "Je durft er met niemand over te praten, omdat je je heel erg schaamt."

Intussen is Mireille hersteld en is ze als vrijwilliger actief bij WEET. “Praat met iemand, hou je niet verborgen. Je hoeft je er niet voor te schamen, maar het is wel zonde van je leven om zoveel over eten na te denken en er zoveel tijd aan te besteden!”

Lees haar hele verhaal op https://www.mijngezondheidsgids.nl/mireille-boulimia-liefde/ 

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer