Help! Mijn kind heeft een eetstoornis!
Wanneer je kind of partner een eetstoornis heeft, lijdt het hele gezin. Je maakt je zorgen. Je kind of partner ontvangt gespecialiseerde hulp, maar waar kun jij als ouder of als partner terecht met al je vragen, moedeloosheid, machteloosheid of problemen? Ervaar dat je niet de enige bent die hier mee worstelt. In deze praktische workshop gaan we onder begeleiding van een ervaringsdeskundige, een professional en een naaste, actief in rollenspellen aan de slag met specifieke probleemsituaties, waarin ruimte voor eigen inbreng. Op deze manier kun je direct oefenen met de gegeven tips of adviezen en ervaren wat het beste bij jou past.

Lisette Kok, Gz-psycholoog i.o., Trubendorffer, & ervaringsdeskundige; Jesús de la Torre y Rivas, voorzitter Weet & ervaringsdeskundige vader; & Hetty Gunning, systeemtherapeut, GGNet Amarum

Op donderdag 1 december 2016 organiseert de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen een nieuwe aflevering in de succesvolle reeks van eetstoornissencongressen. U zult gevoed worden met de nieuwste informatie over de behandeling van eetstoornissen. Een congres waar naast actieve workshops als deze veel informatie zal zijn voor zowel ouders, betrokkenen, cliënten en professionals. Meldt je nu aan via deze link: http://www.naeweb.nl/NAE-Congres-br-NOG-RUIM-TWEE-WEKEN_40_2.html/ 

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer