dekrachtvanervaring

Naam: Groepsinterview voor naasten van iemand met een eetstoornis
Locatie: Wijkgebouw den Heuvel
Adres: Heuvel 11, 5674 RR Nuenen/Gerwen
Datum: 07-12-2016
Tijd: 19.30 tot 21.30

 

Ben jij partner, kind of ouder van een persoon met een eetstoornis? En ervaar je de ondersteuning van die persoon soms als behoorlijk pittig, hoe geweldig zij/hij verder ook is? Meld je dan aan voor een groepsinterview, waarin we ervaringen van jou en andere betrokkenen verzamelen, om op basis van jullie input een digitale toolkit te ontwikkelen waar echt behoefte aan is.

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 7 december, van 19.30 uur tot 21.30 uur in Nuenen/Gerwen.
Locatie: Wijkgebouw den Heuvel, Heuvel 11
Als dank voor je deelname ontvang je € 25,-.

Meer informatie
WEET zet zich de komende drie jaar in voor een project om de kracht van naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid te versterken. We willen dat naasten zelf op de been blijven en ze voeden met kennis en ervaring om het netwerk om zich heen betrokken te houden.

Website voor naasten
Om dit te realiseren wordt een website ontwikkeld. Deze website bevat ervaringsverhalen maar ook interactieve elementen zoals een forum/chatfunctie, video's en spellen. Deze website moet naasten helpen om niet overbelast te raken, hen te helpen bij het ondersteunen van de persoon met een eetstoornis en inzicht geven in hoe anderen bij dit proces kunnen worden betrokken. Dit om het sociale vangnet in stand te houden en te versterken.

Jouw ervaring telt
Wij vinden het belangrijk om bij de ontwikkeling van deze website jouw ervaringen mee te nemen. Graag nodigen wij jou daarom voor een groepsinterview uit. Niemand kan ons namelijk beter helpen bij de ontwikkeling van deze website dan een ervaringsdeskundig iemand zoals jij.

Praat mee
Interesse? Meld je aan voor deze bijeenkomst op woensdagavond 7 december in Nuenen/Gerwen. Wij zorgen tijdens de bijeenkomst voor koffie, thee en iets lekkers.
Je krijgt een vergoeding van 25 euro.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op als je mee wilt praten!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik als onderwerp "Groepsinterview WEET" en vermeld in de mail je leeftijd en of je man of vrouw bent