pratenluktnietdusschrijf

Schrijfworkshop

Praten lukt niet: DusSchrijf
Iemand in jouw omgeving heeft een eetstoornis en je wilt graag- zelf iets doen
- een beter contact
- meer rust in je hoofd
- ontdekken wat jij belangrijk vindt.

Schrijven kan dan helpen, juist omdat praten lastiger is dan voorheen.
Dit najaar zijn er weer workshops bij DusSchrijf. Schrijf je in en ontdek hoe fijn het is om gedachten van je af te schrijven.
Ervaring is niet nodig.
Je bent van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.dusschrijf.nl 
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Like mijn facebook pagina via https://www.facebook.com/Dusschrijf/ 

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer