dekrachtvanervaring logo

Ben jij partner, kind of ouder van een persoon met een eetstoornis? En ervaar je de ondersteuning van die persoon soms als behoorlijk pittig, hoe geweldig zij/hij verder ook is? Meld je dan aan voor een groepsinterview, waarin we ervaringen van jou en andere betrokkenen verzamelen, om op basis van jullie input een digitale toolkit te ontwikkelen waar echt behoefte aan is.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 10 november, van 19.15 uur tot 21.15 uur in Helmond.
Locatie: GGZ Oost Brabant (t Warant) Wesselmanlaan 25A
Als dank voor je deelname ontvang je € 25,-.

Meer informatie
WEET zet zich de komende drie jaar in voor een project om de kracht van naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid te versterken. We willen dat naasten zelf op de been blijven en ze voeden met kennis en ervaring om het netwerk om zich heen betrokken te houden.

Website voor naasten
Om dit te realiseren wordt een website ontwikkeld. Deze website bevat ervaringsverhalen maar ook interactieve elementen zoals een forum/chatfunctie, video's en spellen. Deze website moet naasten helpen om niet overbelast te raken, hen te helpen bij het ondersteunen van de persoon met een eetstoornis en inzicht geven in hoe anderen bij dit proces kunnen worden betrokken. Dit om het sociale vangnet in stand te houden en te versterken.

Jouw ervaring telt
Wij vinden het belangrijk om bij de ontwikkeling van deze website jouw ervaringen mee te nemen. Graag nodigen wij jou daarom voor een groepsinterview uit. Niemand kan ons namelijk beter helpen bij de ontwikkeling van deze website dan een ervaringsdeskundig iemand zoals jij.

Praat mee
Interesse? Meld je aan voor deze bijeenkomst op donderdagavond 10 november in Helmond. Wij zorgen tijdens de bijeenkomst voor koffie, thee en iets lekkers.
Je krijgt een vergoeding van 25 euro.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op als je mee wilt praten!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik als onderwerp "Groepsinterview WEET" en vermeld in de mail je leeftijd en of je man of vrouw bent

 

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer