stichtingjij

Informatieavonden naasten bij Stichting JIJ
19.30 uur – circa 21.15 uur
Voor naasten (familie, partners, vrienden, broers, zussen) van iemand met een eetprobleem/eetstoornis

Een eetstoornis heb je niet alleen. Dat het voor u als vader of moeder, als zus of broer, als kind of partner of vriend(in) van iemand waar je veel van houdt óók moeilijk en pijnlijk kan zijn, wordt vaak niet zo bij stil gestaan. Maar wat als je je machteloos voelt, je vragen hebt of als je behoefte hebt aan wat steun en herkenning of graag advies wilt over hoe om te gaan met de situatie? Dan kan ook u ook als naaste anoniem bij Stichting JIJ terecht. Schroom niet en kom langs op de informatieavond!

Op 31 januari, 14 maart, 16 mei, 20 juni, 12 september en 21 november 2017 van 19.30 uur tot circa 21.15 uur bent u als naaste van iemand met een eetprobleem van harte welkom op de Oudedijk 221b Rotterdam-Kralingen. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Check altijd vooraf nog even de website www.stichting-jij.nl. Op onze website treft u ook het volledige aanbod voor naasten aan.
Bij deelname aan de informatieavond vragen u vriendelijk 1 bouwsteen van € 5,-- als steun voor ons
JIJ-huis in te vullen op de avond zelf.

stichting jij interieur

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer