Waarom zou je iets loslaten waarvan je niet weet wat ervoor in de plaats komt? 

Op vrijdag 10 februari (20:15 uur) staat de voorstelling Stillen in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. 

Stillen is een beeldende voorstelling met getekende figuren over de lange weg naar herstel van een eetstoornis. Theatermaker Maartje Wikkerink (Theatergroep Nachtbaard) maakte deze voorstelling op basis van haar eigen ervaring met anorexia en boulimia nervosa én de verhalen van vele lotgenoten.
Stillen is gemaakt voor iedereen die op een of andere manier met een eetstoornis te maken heeft (gehad).De voorstelling is beschikbaar voor boekingen, desgewenst in combinatie met een spelverwerking en/of nabespreking.
Stillen is een initiatief van Stichting Theater, Zorg en Welzijn

Stillen vertelt het verhaal van het meisje dat vecht voor haar herstel, voor een gezond leven waarin ze haar eetstoornis niet nodig heeft om haar angsten de baas te kunnen. In dit verhaal worden verschillende fases van herstel herkenbaar en wordt perspectief geboden op een ander, beter leven. Stillen gaat over de scheiding van verstand en gevoel (hoofd en lijf),angst, hoop en vervulling. Met getekende figuren, filmpjes, projecties en muziek, geeft Maartje vorm aan de soms irreële gedachtes en gevoelens van de onderliggende problematiek. Tegelijkertijd is Stillen een pleidooi om de persoon achter de eetstoornis te zien en te blijven vechten en hopen op de volledige terugkeer van deze persoon. 

Wil jij met korting naar deze voorstelling? Klik dan op de volgende link en krijg 4 euro korting per kaartje. 

1.      Ga naarhttps://stadsgehoorzaal.ticketmatic.com/addevent.php?a=j9_LN9UmyYA&e=H160qcCvIuk&s=j_TawpQl4ik&l=nl

2.      Vul in het vakje promotiecode het volgende in: weetvereniging

3.      Klik op go en selecteer gewenste aantal kaarten

4.      Voltooi het bestelproces

Concept en spel: Maartje Wikkerink,
Theatergroep Nachtbaard
Regie: Ingrid van Leeuwen
Vormgeving: Suus van den Akker
Fotografie: Studio Waardenburg
Informatie en boekingen:
Kracht van Beleving
tel: 06 431 427 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met dank aan: Joeri van Veenendaal, Eva Nortier, Fabian Pikula, Meike van den Akker,
Dr. A. A. (Annemarie) van Elburg, Scarlet Hemkes, Eliane Attinger, Feikes Huis, Carmen Netten en
medewerkers Human Concern en alle lotgenoten die hebben meegewerkt door hun ervaringen te delen.

www.stillen.nl 

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer