Op vrijdag 22 september organiseert Weet het tweede Weet Event in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Op het programma staat ook de presentatie van de resultaten van de ouderbijeenkomsten te Eindhoven, Zevenhuizen, Amsterdam en Zwolle.

Je kunt je nu al aanmelden via het aanmeldingsformulier Weet Event. (vanaf 4 juni beschikbaar)

Voorlopig Programma

16.00-17.00 uur Algemene Ledenvergadering voor alle leden van Weet

17.00 uur Welkom gasten Weet Event

17.30 uur Presentatie resultaten ouderbijeenkomsten

18.30 uur Pauze

19.15 uur Spreker

20.15 uur Borrel

21.00 uur Afsluiting

Heb jij een eetstoornis?

Wil je weten wat een eetstoornis is? Weet je het al wel, maar wil je nog geen professional, maar wel praten met lotgenoten? Zoek je adressen van hulpverleners en lotgenoten? Heb je hulp, maar geen klik met de hulpverlener? Zoek je informatie over terugval? Wil je lezen in het Weet Magazine hoe anderen herstellen?

Lees meer

Weet is er voor jou

Weet, vereniging rond eetstoornissen is dé landelijke patiëntenvereniging voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Weet is een community die mensen samenbrengt en zorgt dat mensen met een eetstoornis zelf invulling geven aan een fijn leven. Samen kun jij door!

Lees meer

Help ons mee

Weet kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan als wij samen elkaar versterken. Heb jij de behoefte ons te steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Lees meer over: vrijwilliger worden, het geven van een financiële steun, donateur worden, anderen attenderen over ons bestaan.

Lees meer

Welke hulp kan ik krijgen?

Om van je eetstoornis af te komen is goede hulp en zorg nodig. Uiteraard moet je zelf ook de wil hebben om iets aan je eetstoornis te doen. Het gaat immers niet vanzelf.

Lees meer