Veiligheid, lichaamsbewustzijn, acceptatie, intentie, proberen, delen & vertrouwen: allen kernvoorwaarden om te komen tot mindful bewegen. Tegelijkertijd allen heel belangrijk in het herstelproces van een eetstoornis. Deze link maakte dat ik heb besloten een stuk te gaan creëren met een groep mensen die herstellen van een eetstoornis. Samen zullen we een proces aangaan dat ik wil gebruiken als afstudeerproject.

Mijn naam is Zahira en ik ben een vierdejaarsstudent aan de opleiding tot docent dans. In dit vakgebied komen mijn twee grootste passies samen: mensen & dans. Omdat dans uiteenlopende associaties kan hebben, worden mijn workshops ook wel met mindful bewegen aangeduid. Voor mij staat in dans intentie boven vorm, vragen stellen boven zekerheid & het proces boven het eindresultaat. Je hoeft niets te weten of te kunnen. De vraag is: ben je bereid het proces als onderzoek aan te gaan? Als je deze vraag met JA of misschien beantwoord, dan wil ik je er heel graag bij hebben!

Wat gaan we doen?
Middels opdrachten en het gebruik van verbeelding kom je vanuit een idee in beweging, op jouw eigen manier. We komen gedurende de maanden maart en april regelmatig samen om dingen te proberen en ervaren. We doorlopen samen een zoektocht waarin we ideeën combineren om uiteindelijk met elkaar toe te werken naar een eindcreatie die gedeeld zal worden. Een eindcreatie waar we uiteindelijk allen achter staan, om het proces op een mooie en waardige manier af te kunnen sluiten.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan door te antwoorden op dit emailadres!
Heb je vragen, twijfels, ideeën, opmerkingen of andere dingen die je met mij wilt delen? GRAAG! Mail mij gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.