ROTTERDAM - Persbericht JIJ-Stops en Stigmatour
Stichting JIJ is een Rotterdamse vrijwilligersorganisatie. Zij biedt sinds 2010 laagdrempelig en anoniem steun en begeleiding aan mensen met een eetprobleem en/of naastbetrokkenen. Dit wordt verwezenlijkt door de inzet van ervaringsdeskundigen.

JIJ-Stops
Opnieuw krijgt Stichting JIJ in 2016 de gelegenheid om in samenwerking met Stichting 'Samen Sterk zonder Stigma' een programma uit te voeren tegen stigmatisering en zelfstigma van psychische aandoeningen. Stichting JIJ richt zich daarbij vooral op eetproblemen en eetstoornissen.

Op diverse locaties in Zuid-Holland zal een JIJ-Stop worden georganiseerd. Samen Sterk zonder Stigma werkt aan een samenleving waarin iedereen open kan zijn over psychische aandoeningen. Dat doen zij door mensen bewust te maken van vooroordelen en de impact hiervan (http://www.samensterkzonderstigma.nl). Op 26 juni a.s. rockt de JIJ-stop! JIJ-stop(t) bij Parkpop! Deze JIJ-stop is een swingende variant. Dit keer zijn we vertegenwoordigd op ParkPop in Den Haag; het grootste gratis popfestival van Europa. Om 13.00 uur start onze actie om kennis op het gebied psychische aandoeningen en met name kennis over eetstoornissen op een ludieke en aanspreekbare wijze te delen en om taboes te doorbreken.

Tot 26 juni a.s.!
Praktische informatie Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stichting JIJ: Informatie-en adviescentrum, Oudedijk 221b te Rotterdam-Kralingen
Telefoon: 010-7370794 Website: http://www.stichting-jij.nl/