Centrum Eetstoornissen Ursula (CEU) wil graag een TOP 10 samenstellen van vragen die cliënten met een eetstoornis (of een eetstoornis hebben gehad) en hun omgeving zelf belangrijk vinden. Hoe mooi zou het zijn, als er straks onderzocht wordt, wat jij belangrijk vindt!

Bedenk één of meerdere vragen die jij graag onderzocht wilt hebben. En wie weet verschijnt jouw vraag wel in de TOP 10 van onderzoeksvragen. En gaat het CEU of één van de universiteiten in Nederland er mee aan de slag en weet heel de wereld straks het antwoord op jouw vraag. Je hoeft je niet druk te maken dat je niet weet of een vraag al onderzocht is. Dat zoeken wij allemaal uit.

Vaak zijn familieleden, partners en vrienden ook nauw betrokken in het herstelproces van cliënten met een eetstoornis. Gedurende dit herstelproces komen vaak veel vragen naar boven, waar niet altijd een antwoord op kan worden gegeven. Deze vragen kunnen natuurlijk ook belangrijke onderwerpen zijn voor wetenschappelijk onderzoek.

Kijk voor meer informatie op www.powertorecover.nl of ga direct naar de vragenlijst. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in.

In de stuurgroep van dit onderzoek zitten:
* Angela van der Meer, MSc Psycholoog/Onderzoeker, Rivierduinen Centrum Eetstoornissen Ursula
* Prof. Dr. Eric van Furth Directeur Behandelzaken, Rivierduinen Centrum Eetstoornissen Ursula
* Jesús de la Torre y Rivas Voorzitter, Weet, de vereniging rond eetstoornissen
* Patricia Bos Bestuurslid, Nederlandse Academie voor Eetstoornissen
* Heidi Heuvelman Adviseur, Fonds Psychische Gezondheid
* Katherine Cowan JLA Adviseur van de stuurgroep, James Lind Alliance