Online koken met Human Concern

Leuk nieuws van Human Concern: je kunt nu online kookfilmpjes van Human Concern en op het forum meepraten en vragenstellen over de recepten. Zo kun je een positievere relatie met eten opbouwen en ideeën opdoen. Lees hieronder hun bericht

Gezond koken met de populaire koks van de klinische boost-behandeling Be-LeeF!

Tijdens de klinische boost-behandeling Be-LeeF! van Human Concern in Portugal nemen eten en voeding een bijzondere rol in. De cliënten eten er datgene wat met liefde gemaakt wordt door de koks Vere en Judie. De recepten van de gerechten uit Be-LeeF! zijn zeer populair en daarom zijn Vere en Judie zijn tijdens het koken gefilmd! Zo kan je nog makkelijker de gerechten van Be-LeeF! thuis bereiden.

Carmen Netten, oprichter en directeur Human Concern: "Vere en Judie bereiden het eten met zorg en liefde. Dat voel je in de keuken en dat proef je aan het eten. Hun warme persoonlijkheden en oprechte interesse, de gastvrije open keuken, waar je kunt kijken, meedoen, proeven en ideeën opdoen of delen zorgen voor een prille nieuwsgierigheid naar producten en koken. De verstoorde relatie tussen cliënt en eten wordt hierdoor positief beïnvloed. Elke week merk je dat eten minder eng wordt. Dat cliënten interesse ontwikkelen, weer gaan proeven en dat eten ook gezellig kan zijn. De eerste dag en de laatste dag zijn totaal verschillend qua sfeer aan tafel. Dat is super leuk om te zien." Ook Joke van Scheers, coördinator voedingsbegeleiding bij Human Concern is enthousiast. "Een gezond eetpatroon bevat alle voedingsstoffen die een mens nodig heeft en is een patroon waarbij iemand ook nog lekker kan genieten van het eten. De recepten van Vere en Judie dragen hier zeker aan bij!"

Kookfilmpjes
De kookfilmpjes van Vere en Judie delen we via Youtube en onze website. Iedere week koken Vere en Judie een andere maaltijd: een hoofdmaaltijd, een lekkere lunch of een tussendoortje. Op ons forum Ikookvanmij.nl kun je verder praten over de recepten en vragen stellen aan de kok Vere of andere koks/kokkinnen op het forum. Het eerste filmpje gaat over de visie van Vere op eten en koken en vanaf volgende week maandag volgen de nieuwste films. Dus, abonneer je op ons Youtube-kanaal, dan mis je geen enkel kookfilmpje!