stichtingjij

Dinsdagavond 24 april organiseert Stichting JIJ vanaf 19:30 tot 21:00 uur een gratis voorlichtingsbijeenkomst om familieleden, partners en vrienden van mensen met een eetstoornis of eetprobleem te ondersteunen.

Wilt u meer weten over eetstoornisproblematiek, heeft u behoefte aan steun en herkenning en/of wilt u graag informatie? Of wilt u bijvoorbeeld graag advies over hoe u in contact kunt blijven met uw naaste? Voor deze en soortgelijke vragen bent u van harte welkom bij Stichting JIJ.

Stichting JIJ is een vrijwilligersorganisatie en sinds 2010 gevestigd in Rotterdam-Kralingen.
De bijeenkomst wordt geleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers die zelf ervaring met een eetprobleem of eetstoornis hebben of ervaring hebben met iemand in hun naaste omgeving die met een eetprobleem of eetstoornis te kampen heeft (gehad). Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst bespreken wij verschillende eetproblemen, maar ook de oorzaken en gevolgen. Er is alle ruimte voor vragen en het uitwisselen van eigen ervaringen.
Naast voorlichtingsbijeenkomsten organiseert Stichting JIJ ook een maandelijkse contactgroep voor naasten.

Meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.stichting-jij.nl

Met vriendelijke groet

Team Stichting JIJ