Isabelle Plasmeijer van ISA Power organiseert dit najaar drie mooie evenementen op verschillende locaties. Iedereen is welkom! Lees hieronder gauw verder en wie weet tot ziens op één van de events. 

AANKONDIGING 1

HET BEAT IT EVENT - ZATERDAG 23 SEPTEMBER
Deze dag staat in het teken van jouw persoonlijke kracht. Isabelle en haar team van ISA Power weten jong en oud te inspireren en zal ook jou aan het denken zetten. Dit is niet zomaar een motivatie event, dit is de dag dat jij de kans krijgt om doorbraken te maken in je denken en doen. Kom ook en gun jezelf deze unieke kans om op een leuke manier te werken aan je herstel. Je mag deze dag alleen komen of iemand gratis meenemen. Deze buddy kan jou vader, moeder, vriend, vriendin, buurvrouw of tante zijn. Bij onze voorgaande events waren er mensen (m/v) van 13 jaar tot 40+. Dus ongeacht hoe oud je bent of wat voor eetprobleem je ook hebt, dit event is voor iedereen die zijn eigen krachten wilt ontketenen.

MEER INFORMATIE
Om in te schrijven of voor meer informatie klik op deze link:
http://isa-power.nl/de-boost-workshop-voor-lotgenoten-die-worstelen-met-een-eetstoornis-/
ISA Power - www.isapower.nl
isa-power.nl
Ga voor een doorbraak 1-DAAGSE WORKSHOP Motivatie en inspiratie

DATUM:
Zaterdag 23 september 2017 (10.00 tot 16.00 uur)

LUNCH:
Lunch zelf meenemen: zodat je kan eten wat goed voelt voor jou, en wat bij jou past.

WAAR:
Leontienhuis in Zevenhuizen

AANKONDIGING 2
DE BUDDY UP DAG - MET DR. GRETA NOORDENBOS - ZATERDAG 14 OKTOBER
Deze dag staat in het teken van het versterken van hoop, geloof en vertrouwen in herstel. Het afwisselende programma is bedoeld om ouders, partners en andere bondgenoten handvatten te geven. Schrijver en expert op het gebied van eetstoornissen, Dr. Greta Noordenbos geeft in haar lezing antwoord op prangende vragen. Ook zullen moeder en dochter beide hun kant van het verhaal doen en vertellen waar zij tegen aan liepen op weg naar herstel. Dat tezamen met twee workshops begeleidt door Isabelle Plasmeijer (oprichter van ISA Power) is deze dag voor bondgenoten een dag van herkenning. Want als buitenstaander is het maar al te lastig om te begrijpen wat er met jouw geliefde aan de hand is. Je hebt talloze vragen "Hoe kan hij/zij beter worden? Wat kan ik doen? En wat moet ik niet doen? Hoe ga ik om met haar/zijn emoties, gelieg, huilbuien en/of woede aanvallen? Hoe kan ik mijn grenzen aangeven? Waar liggen de grenzen eigenlijk? En wat is nu eigenlijk normaal?"

MEER INFORMATIE
Om in te schrijven of voor meer informatie klik op deze link:
http://isa-power.nl/workshop-voor-naasten-1-dag/

DATUM:
Zaterdag 14 oktober 2017 (10.00 tot 16.00 uur)

LUNCH:
Lunch wordt verzorgt

WAAR:
Leontienhuis in Zevenhuizen

AANKONDIGING 3
HET ONCE IN A LIFETIME EVENT - 10,11,12 NOVEMBER
Ga mee op ontdekkingsreis met het team van ISA Power. Tijdens dit event krijg jij 3 dagen lang de kans om in alle rust na te denken over je leven, jouw dromen en word je geïnspireerd te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Elke mens is uniek. Jij bent uniek en zo word jij ook benadert. Wil jij ook stap voor stap terug in je kracht komen en de eetstoornis overwinnen? Schrijf je dan in voor dit bijzondere weekend op 10,11 en 12 november. Bij onze voorgaande events waren er mensen (m/v) van 13 jaar tot 60+. Dus ongeacht hoe oud je bent of wat voor eetprobleem je ook hebt dit event is voor iedereen die zijn eigen krachten wilt ontketenen.

MEER INFORMATIE:
Om in te schrijven of voor meer informatie klik op deze link:
http://isa-power.nl/inspirerende-events-voor-mensen-die-worstelen-met-een-eetproblemen/
ISA Power - www.isapower.nl
isa-power.nl
Once in a Lifetime event 3-daags event Inspiratie en motivatie

DATUM:
10.11,12 november (vrijdag avond 19.30 - zondag 16.00 uur)

WAAR:
Prachtig klooster Beukenhof in Biezenmortel (Brabant)

VOOR WIE?
Dit event is geschikt voor mensen met kleine of grote eetproblemen. Voor mensen met Anorexia, Boulimia, Binge Eating Disorder, of andere vormen van eetstoornissen. Gedurende drie dagen word je geïnspireerd om de beste versie van jezelf te worden. Onder de liefdevolle begeleiding van de ervaringsdeskundige coaches en trainers van ISA Power, die hun eigen eetstoornis 100% overwonnen hebben, ga jij een héél bijzonder weekend tegemoet.