Voorlichtingsbijeenkomst voor naasten van mensen met eetprobleem

Rotterdam Kralingen – Om familieleden, partners en vrienden van mensen met een eetstoornis of eetprobleem te ondersteunen, organiseert Stichting JIJ op 19 september 2017 van 19.30 uur tot circa 21.15 uur een gratis voorlichtingsbijeenkomst.

Stichting JIJ is een vrijwilligersorganisatie die advies, voorlichting en ondersteuning geeft aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Op 19 september organiseert de stichting een voorlichtingsbijeenkomst voor naasten. Ouders, broers of zussen, partners, vrienden of andere betrokkenen kunnen met al hun vragen naar deze gratis bijeenkomst komen. De bijeenkomst wordt geleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers die zelf ervaring met een eetprobleem of eetstoornis hebben of ervaring hebben met iemand in hun naaste omgeving die met een eetprobleem of eetstoornis te kampen heeft (gehad).

Met de voorlichtingsbijeenkomst wil de Stichting JIJ naasten handvatten bieden om beter om te gaan met eetproblematiek in hun familie- of vriendenkring. Eetproblematiek leidt vaak tot sterke gevoelens van onmacht die bij de naasten veel stress en spanning veroorzaken.

Aanmelding voor de bijeenkomst is noodzakelijk ivm beperkt aantal plaatsen en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

stichtingjij