leontienhuisnieuw

De eerstvolgende bijeenkomst voor ouders van kinderen die overleden zijn aan een eetstoornis vindt plaats op 15 mei 2018 van 19:30 tot 21:30

De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavond in het Leontienhuis, Zuidplasweg 13, Zevenhuizen. Het Leontienhuis biedt groepsgesprekken aan voor ouders die hun kind hebben verloren aan een eerstoornis. Doel van deze groepsgesprekken is het uitwisselen van ervaringen en het bieden van steun  in het verwerkingsproces. De groepsgesprekken hebben deels een open karakter en zijn deels themagericht, zoals  b.v. ervaring met behandeling, het rouwproces, omgaan met onmacht en schuldgevoel,  effect op de partnerrelatie, broers en zussen en omgeving.  Deelnemers kunnen zelf ook thema’s inbrengen.

De groep is besloten en heeft een maximale grootte van 12 deelnemende ouders.

De bijeenkomsten worden begeleid door:

Marian Gelijns, zij heeft de opleiding tot psychodynamisch therapeut gevolgd. Haar dochter is overleden aan een eetstoornis.

Hans Bloks, klinisch psycholoog met zeer ruime ervaring  en expertise in de behandeling van eetstoornissen.

Deelnemers kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

stichtingjij

Dinsdagavond 24 april organiseert Stichting JIJ vanaf 19:30 tot 21:00 uur een gratis voorlichtingsbijeenkomst om familieleden, partners en vrienden van mensen met een eetstoornis of eetprobleem te ondersteunen.

Wilt u meer weten over eetstoornisproblematiek, heeft u behoefte aan steun en herkenning en/of wilt u graag informatie? Of wilt u bijvoorbeeld graag advies over hoe u in contact kunt blijven met uw naaste? Voor deze en soortgelijke vragen bent u van harte welkom bij Stichting JIJ.

Stichting JIJ is een vrijwilligersorganisatie en sinds 2010 gevestigd in Rotterdam-Kralingen.
De bijeenkomst wordt geleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers die zelf ervaring met een eetprobleem of eetstoornis hebben of ervaring hebben met iemand in hun naaste omgeving die met een eetprobleem of eetstoornis te kampen heeft (gehad). Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst bespreken wij verschillende eetproblemen, maar ook de oorzaken en gevolgen. Er is alle ruimte voor vragen en het uitwisselen van eigen ervaringen.
Naast voorlichtingsbijeenkomsten organiseert Stichting JIJ ook een maandelijkse contactgroep voor naasten.

Meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.stichting-jij.nl

Met vriendelijke groet

Team Stichting JIJ

Graag nodig ik u uit voor de algemene leden vergadering van Weet op 13 maart 2018. 

Tijdens deze vergadering zal het afscheid van de oude bestuursleden en het voorstellen van de nieuwe bestuursleden centraal staan.
Aansluitend kunt u deelnemen aan de lezing van Dr. Greta Noordenbos: van zelfkritiek naar zelfacceptatie. Voor meer informatie over deze lezing, zie bijgevoegde flyer.

Programma:
17u30 inloop met koffie/thee en een broodje
18u ALV
19u – 21u lezing van zelfkritiek naar zelfacceptatie

Locatie:
Leontienhuis
Zuidplasweg 13 
2761 JK Zevenhuizen

Aanmelden:
Graag via de mail aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld uw naam, telefoonnummer en geef aan of u wel of niet aan de lezing van Dr. Greta Noordenbos wilt deelnemen.

Kosten:
Gratis. Ook aan het deelnemen aan de lezing zijn geen kosten verbonden.